SURSE – A început NEBUNIA în PNL: apropiații lui Rareș Bogdan, confruntare directă cu Ludovic Orban

În PNL nu este liniște absolut deloc, înaintea moțiunii de cenzură. Rareș Bogdan și-a exprimat public nemulțumirile față de Ludovic Orban, punctul culminant fiind acela în care europarlamentarul a fost ”uitat” din delegația care a mers la Cotroceni să semneze Acordul național cu președintele Klaus Iohannis.

În ședința Biroului Executiv al PNL, Ludovic Orban s-a trezit cu opoziție pe față, din partea apropiaților lui Rareș Bogdan. Surse din PNL ne-au precizat că deputatul Florin Roman l-a confruntat direct pe Orban.
”Eu sunt deranjat de faptul că Rareș Bogdan nu a fost invitat la semnarea acordului de la Cotroceni. De asemenea, în calitate de vicepreședinte aflu uneori cu o oră înainte anumite decizii”, a spus Florin Roman.

Ludovic Orban s-a apărat și a spus că din delegația PNL de la Cotroceni au făcut parte oameni de la Camera Deputaților și Senat, iar el știa că Rareș Bogdan era plecat din țară în perioada respectivă.

Surse din PNL ne-au precizat că Rareș Bogdan se întorsese special de la Bruxelles, pentru a participa la semnarea acordului. Ajuns la București a aflat că nu face parte din delegația condusă de Ludovic Orban.

sursa: stiripesurse.ro

Related posts

Leave a Comment

16 + eight =