Strigat disperat al unui medic: ,,Deschideti urgent spitalele! Lasati medicii sa isi faca treaba!’’

16 iunie 2020  |  11:59  |  👁 1529 Vizualizari


Medicii cer Guvernului redeschiderea spitalelor, trebuie sa redevina o prioritate cazurile urgente pentru a putea salva vietile oamenilor, acestea nu mai pot fi refuzate, nu mai poate fi refuzat dreptul oamenilor la viata.

Medicul Cacoveanu Adrian a postat pe pagina personala un caz care necesita urgent tratament de specialitate, dar din cauza politicilor actuale ale spitalelor i-a fost refuzata internarea, insa medical nu a renuntat si a taratat pacientul la domicilui. Mesajul este unul destul de clar, acesta solicita autoritatilor sa redeschida spitalele si sa lase medicii sa isi faca datoria.

 

Medicul Cacoveanu Adrian a postat pe facebook urmatorul mesaj:

‘’Uitați caz care încă nu a murit!

Tânărul de 20 și ceva de anișori al cărui picior este în imagine fost refuzat din cauză că politica marelui spital este să interneze doar 2 cazuri pe lună pe secție.

Vi se pare normal ca eroii să se ocupe doar de covizii asimptomatici, pe care îi internează cu forța, iar ce vedeți în imagine să fie refuzat?

Fotografiile sunt de ieri.

Tânărul este încă viu!

Deschideți spitalele nenorociților!

Încetați mascarada covid!

Tânărul are nevoie de analize zilnic, poate intra în insuficiență renală oricând, este septic, cu gangrenă în curs, poate ajunge la amputație, are nevoie de terapie susținută, antibiotice, reechilibrare hidroelectrolitica, antiinflamatoare, poate suport circulator, oricând poate intra în șoc septic.

Este normal să închidem ușa spitalului în nasul acestui copil?

Mesajul cu care distribuiți această postare este „Deschideți urgent spitalele! Lăsați medicii să își facă treaba!”

Aș vrea o cifră oficială a numărului de internări în România din momentul ordonanței de urgență, comparat cu numărul corespunzător cu cel din anii trecuți! Aici se va vedea suferinșa produsă oamenilor bolnavi, care aveau nevoie de ajutor medical și cărora li s-a închis ușa spitalului în nas!’’

Puteti vizualiza postarea medicului accesand link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/cacovean.adrian/posts/10217266028311816

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.