Spitalul din Prahova care concurează cu marile clinici din București

Deschis acum doi ani, Spitalul AS Medica din Bucov al cunoscutului medic Alin Scarlat arată ca o clinică de lux din București.

Diferența o reprezintă pacienții, care sunt din toate categoriile sociale, dar și tarifele reduse, chiar 0 pentru persoanele cu venituri modeste. Cum a fost posibil? Spitalul are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, iar Asociaţia “Sănătate pentru toţi – Dr. Scarlat” strânge fonduri pentru tratamentul pacienților fără posibilități materiale.

Asociaţia ajută acești pacienți să aibă acces la servicii medicale de calitate specializate în orice spital din România sau din exteriorul eiSpitalul AS Medica Bucov are secție de medicină internă și specializări precum cardiologie, acupunctură și masaj terapeutic, fiind dotat și cu aparatură specială pentru depistarea osteoporozei. AS Medica Bucov deține un laborator de analize acreditat și aflat în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, dotat cu echipamente de ultimă generație care permit obținerea unor rezultate 100% sigure. În cazuri speciale, probele sunt trimise la alte laboratoare din străinătate, AS Medica fiind partener Sinlab, unul dintre giganții mondiali în acest domeniu.

Din echipa de medici fac parte: Dr. Alin Scarlat, medic primar medicină internă, doctor în științe medicale, Dr. Vlădoiu Natalia – medic primar medicină internă, Dr. Goicea Alexandra – medic primar medicină internă, Dr. Vuță Ruxandra – medic specialist psihiatrie, Dr. Vîjîiac Aura – medic specialist cardiologie, Dr. Plăișanu Alis – medic specialist medicina muncii, Dr. Ochișor Victor – specialist acupunctură, Dr. Scarlat Cristina – medic șef laborator.

Condiții de cazare în regim hotelier

Spitalul are 33 de paturi, fiecare dintre cele 16 saloane fiind dotat cu mobilier nou, grup sanitar propriu, aer condițional și TV. ”Mă simt ca la hotel. Totul este nou, curat, iar personalul mai mult decât amabil, de la infirmiere și asistente până la medici”, susține unul dintre pacienții internați în aceste zile la AS Medica Bucov. În ceea ce privește masa, fiecare pacient are un meniu personalizat, în funcție de afecțiunile pentru care a fost internat și servit în sistem catering la patul fiecărui pacient.

 

 

 

 

Observatorulph

Related posts

Leave a Comment

fifteen + eight =