Sinaia și Azuga au intrat în scenariul roșu

13 ianuarie 2022  |  06:53  |  👁 77 Vizualizari


Staţiunile Sinaia şi Azuga au intrat în scenariul roşu, rata de infectare cu noul coronavirus depăşind pragul de trei cazuri la mia de locuitori. Restricţiile care se aplică în această situaţie urmează să între în vigoare astăzi.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova întrunit, miercuri, a stabilit măsurile care se vor aplica, de joi, în unităţile administrativ-teritoriale (UAT) din judeţ în funcţie de incidenţa cazurilor COVID-19, informează Agerpres.

Astfel, măsurile restrictive aferente scenariului roşu se vor aplica în Sinaia (cu rată de incidenţă 4,66 la mie), Valea Doftanei (4,12 la mie), Cornu (3,62 la mie) şi Azuga (3,48 la mie). În București, incidența este de 3,32 la mia de locuitori și a intrat de miercuri în scenariul roșu, alăturându-se altor trei județe: Cluj, Timiș și Suceava.

Alte 15 unităţi administrativ-teritoriale, între care staţiunea Buşteni de pe Valea Prahovei şi municipiul Câmpina, sunt în scenariul galben, în timp ce municipiul Ploieşti este încă în scenariul verde, cu o rată de infectare de 1,5 la mie.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.