Simulare BAC 2023. Astăzi are loc proba obligatorie a profilului: Matematică sau Istorie

28 martie 2023  |  05:47  |  👁 248 Vizualizari


Marți, 28 martie, elevii de clasa a XII-a dau proba obligatorie a profilului din cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2023. Cei de la filiera teoretică și tehnologic susțin examenul la Matematică, iar cei de la profilul umanist și filiera vocațională dau examen la istorie.

Accesul în sălile de examen se face între 08:00 și 08:30, potrivit procedurii transmise de Ministerul Educației către inspectoratele școlare. Probele din cadrul simulării examenului de bacalaureat încep la 9:00, moment în care, în fiecare sală, se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat

Liceenii care susțin simularea examenului de Bacalaureat au la dispoziție trei ore, începând din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Miercuri, 29 martie, elevii susțin proba la alegere a profilului şi specializării, iar pe 30 martie este programată proba la limba și literatura maternă.

Rezultatele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați, scrie pe edu.ro.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.