Simona Halep se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc

15 septembrie 2021  |  05:22  |  👁 436 Vizualizari


Veste mare pentru fanii Simonei Halep. Sportiva se va căsători cu Toni Iuruc pe 15 septembrie. Informația a fost confirmată de Ilie Năstase, un apropiat fostului lider WTA.

Fostul mare tenisment și primul număr unu ATP din istorie, Ilie Năstase, a confirmat informația și a declarat că el și soția sa sunt invitații Simonei la cununia cu Toni Iuruc.

De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a declarat Ilie Năstase, la Kanal D.

Reguli stricte la nunta Simonei Halep. Invitații trebuie să lase unele obiecte la intrare

Nunta Simonei Halep cu logodnicul său, Toni Iuruc, este așteptată de ani buni. Cei doi au decis să organizeze fericitul eveniment miercuri, la Constanța, de la ora 16:00. Oficializarea relației va avea loc în prezența mai multor personalități din România, dar și a familiilor și apropiaților cuplului. Și pentru că jucătoarea de tenis și-a dorit să se bucure de petrecere, la nunta Simonei Halep au fost stabilite reguli clare pentru invitați.

Petrecerea, care va găzdui 300 de invitați, va fi organizată într-un club din Mamaia, acolo unde chiar nașul cuplului este patron. În privința condițiilor de intrare la eveniment, Simona Halep le-a transmis invitaților săi câteva reguli. Se pare că la petrecere invitații trebuie să lase la intrare telefoanele mobile sau orice alte dispozitive de înregistrat. De asemenea, cei care se vor bucura de această etapă din viața Simonei și a lui Toni nu trebuie să vină la nuntă cu niciun fel de cadou sau bani.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.