Simona Halep, marea câştigătoare de la Wimbledon, va fi azi pe Naţional Arena. Ce trebuie să ştie fanii?

Cine doreşte să o felicite la scena deschisă pe marea câștigătoare de la Wimbledon, Simona Halep, o poate face miercuri, începând cu ora 19:00, pe Arena Naţională.

Intrarea la ceremonia de prezentare a trofeului va fi gratuită, iar accesul se va face pietonal pe la cele două intrări, începând cu ora 17:00.

Simona a învins-o pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon obţinând al 2 lea tiltlu de Mare Slem.

Primul său titlu a fost câştigat în 2018 la Roland Garros. Şi atunci Simona Halep a urcat pe scenă de pe Arena Naţională, în aplauzele a 20 de mii de fani, şi a primit Cheia Oraşului Bucureşti.

 

Victoria Simonei a făcut înconjurul lumii după finala de legendă din Marea Britanie. Sportiva a reuşit să câştige al doilea ”grand slam” din carieră, după ce anul trecut a câştigat turneul de tenis de la Roland Garros.

″E ceva foarte special şi nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele încă de când aveam zece ani. Această zi a venit″, a declarat Halep după ce a cucerit titlul la All England Club.

”Am fost nervoasă, iar stomacul meu nu se simţea foarte bine, dar ştiam că nu e timp de emoţii şi am ieşit pe teren pentru a da totul’’, a mai spus Halep după victoria cu Williams.

Americanca, fost lider mondial şi septuplă campioană la Wimbledon, a recunoscut că victoria Simonei a fost una meritată: ″A jucat incredibil″. Williams câştigase nouă din precedentele zece partide directe şi era la a doua finală consecutivă la Wimbledon.

Am fost un pic ca o căprioară prinsă de farurile unei maşini. Când o jucătoare joacă astfel, nu ai de făcut decât să îţi scoţi pălăria″, a conchis Williams.

Pe lângă faimă şi bani, Simona a primit şi statutul onorific de a fi membru pe viaţă în cel mai exclusivist club de tenis din lume, All England Club.

Sursa: protv.ro

Related posts

Leave a Comment

1 × 2 =