Simona Halep, gest controversat în momentul în care Rafael Nadal a trecut pe lângă ea la Wimbledon! Fanii spaniolului, indignați: „Patrick Mouratoglou i-a pus asta în contract!”

4 iulie 2022  |  08:57  |  👁 387 Vizualizari


Fanii lui Rafael Nadal (36 de ani) s-au arătat indignați de gestul făcut de Simona Halep (30 de ani) în momentul în care campionul spaniol a trecut pe lângă româncă la Wimbledon.

 

Simona Halep, Rafael Nadal și mulți alți campioni ai tenisului au participat duminică la o ceremonie pentru a marca împlinirea a 100 de ani de când se joacă tenis pe Terenul Central de la Wimbledon.

Cu toate că evenimentul trebuia să fie plin de bună dispoziție, fanii lui Rafael Nadal au sesizat tensiuni între „matadorul” spaniol și Simona Halep.

În momentul în care Rafael Nadal a intrat pe Terenul Central de la Wimbledon și a trecut prin fața Simonei Halep, românca nu l-a aplaudat pe spaniol, așa cum au făcut ceilalți. Atitudinea Simonei i-a indignat pe fanii lui Rafa: „Am observat că Simona Halep nu l-a aplaudat pe Rafael Nadal! Nici măcar nu a zâmbit când a trecut pe lângă ea. Nu-i place de el sau ce? E atât de evident în acest clip!”.

Unii dintre internauții care au răspuns către tweet-ul de mai sus au opinat că Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, este de vină pentru situația tensionată dintre româncă și spaniol: „Cred că noul ei antrenor i-a pus asta în contract!”, a spus un fan, mai în glumă, mai în serios. Mouratoglou și Nadal sunt la cuțite, după ce francezul l-a criticat în mai multe rânduri pe Rafa.

Antrenorul Simonei Halep e la cuțite cu Rafael Nadal

Patrick Mouratoglou i-a făcut o analiză dură lui Rafael Nadal, enervându-i pe spanioli înainte de Roland Garros! Mouratoglou îi dădea șanse minime lui Nadal la Grand Slam-ul parizian, dar ibericul a triumfat pentru a 14-a oară la turneul său preferat: „Nadal nu va atinge cel mai bun nivel al său la Roland Garros, pentru că îi trebuie multe meciuri în picioare, pe care nu le va avea!

 

Este foarte ciudat pentru el să meargă la Paris după ce a jucat atât de puțin. În ciuda startului fulminant de sezon, Rafa a fost întotdeauna un jucător care a trebuit să joace mult pentru a-și atinge vârful de formă”, a fost declarația controversată a lui Mouratoglou, care i-a scos din sărite pe fani, dar și pe Carlos Moya, antrenorul lui Rafael Nadal.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.