Simona Halep eliminată de Serena Williams din optimile de finală ale turneului de la Australian Open

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a fost eliminată de Serena Williams (37 de ani, 16 WTA), scor 1-6, 6-3, 4-6, din optimile de finală ale turneului de la Australian Open, după ce reușise să o învingă pe sora americancei, Vunus, în turul anterior.

PRIM SET SLAB FĂCUT DE SIMONA

După ce a reușit să-și adjudece primul break al partidei, americanca a dat dovadă de concentrare la serviciu, și, cu o agresivitate din ce în ce mai mare, a reușit să-și adjudece primul act al confruntării, cu scorul de 6-1.

SEMNE DE REVENIRE ÎN SETUL SECUND

Liderul WTA a fost mult mai activ în setul secund. Simona a urcat mai mult, a variat lungimea loviturilor și a pus-o vizibil în dificultate pe americancă. Serena a devenit dependentă de primul serviciu, fiind vulnerabilă în schimburile lungi.

Ultimul act al confruntării a stat sub semnul echilibrului, Simona ratând șansa de a se distanța la 4-2 pe serviciul americancei.

După ratarea mingilor de break, jocul româncei a căpătat un tren descendent, Serena reușind să-și adjudece setul decisiv cu scorul de 6-4. Americanca  o va întâlni în sferturile de finala pe Karolina Pliskova (8 WTA).

Related posts

Leave a Comment

thirteen + seventeen =