Simona Halep a învins-o pe Kaia Kanepi

Simona Halep s-a calificat în turul secund de la Australian Open după un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi, împotriva căreia pierduse ultimul meci disputat. 

Halep a pierdut primul set la tie-break, 6-7, dar a revenit și le-a câștigat într-o manieră entuziasmantă pe următoarele două, 6-4, 6-2.

SIMONA, EVOLUȚIE OSCILANTĂ ÎN PRIMUL SET

Simona Halep a început meciul încrezătoare, adjudecându-și primul break,însă, treptat, estona a început să pună probleme cu serviciul, și pe baza unui joc agresiv, și-a asigurat primul set în tie-break,cu scorul de 7-2.

REVENIRE SPECTACULOASĂ

Deși meciul părea să capete o turnură negativă, serviciul Simonei s-a îmbunătățit considerabil, sportiva reușind să-și adjudece al doilea set.

Setul decisiv a fost controlat în totalitate de sportiva din România, care a reușit să-și păstreze concentrarea la serviciu și agresivitatea cu care ne-a obișnuit.

PRIMA VICTORIE, DUPĂ 5 LUNI

Simona Halep a obținut prima victorie, după 5 confruntări pierdute consecutiv. 

Simona, abia revenită după accidentarea la spate care i-a dat peste cap ultimele luni din 2018, a disputat finala de anul trecut de la Australian Open, când a fost învinsă după un meci dramatic de Caroline Wozniacki, 3 WTA, scor 6-7, 6-3, 4-6.

AUSTRALIAN OPEN, MIZĂ URIAȘĂ PENTRU SIMONA

Simona Halep are nevoie să ajungă până în ultimul act al turneului pentru a fi sigură că-și va păstra primul loc WTA. Sportiva o va înfrunta în turul 2 al competiției, pe americanca Sofia Kenin, locul 37 WTA.

Related posts

Leave a Comment

fourteen − 3 =