SGU Ploiești are un nou Consiliu de Administrație – foto document

Servicii Gospodărire Urbană Ploiești are un nou Consiliu de Administrație, după ce, timp de doi ani, numirea CA-ului a făcut obiectul unui proces în instanță.

Adunarea Generală a Acționarilor de la SGU Ploiești, a emis în 14.06.2019 o Hotărâre în care a fost aprobată lista persoanelor care vor face parte din Consiliul de Administrație al SGU Ploiești pentru o perioadă de 4 ani începând cu 14.06.2019.

Fostul Consiliu de Administrație de la SGU Ploiești a fost contestat în instanță, iar în luna mai 2019, printr-o sentință definitivă și irevocabilă, hotărârea, din 2017, de numire a CA-ului, a fost anulată.

În urma sentinței definitive și irevocabile, Adunarea Generală a Acționarilor de la SGU Ploiești a aprobat Hotărârea de numire a noului Consiliu de Administrație, care va fi format din:
– Anabell Olimpia Măntoiu,
– Nicolae Oprea,
– Angela Stănciulescu,
– Maria Manuela Scarlat,
– Adrian Nica.
Tot în cadrul aceleiași ședințe, directorul general, Dănilă Mihael Alin, a fost numit reprezentantul S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. în Adunarea Generală a Acționarilor a S.C. Transport Călători Express S.A.

Related posts

Leave a Comment

two × 5 =