Sex in birourile Maternitatii din Ploiesti. Politician implicat intr-un scandal cu o angajata a Spitalului

Se pare ca Maternitatea ploiesteana ii inspira pe multi sa se apuce de facut copii prin birourile spitalului. Dupa ce am povestit cazul directoarei Serban, prinsa in timp ce se iubea cu un lider PNL intr-un birou al Maternitatii, iata ca intamplarea se repeta, de data asta cu alti protagonisti.

Este vorba despre consilierul judetean din partea ALDE Prahova, Vasile Ardeleanu si sefa Serviciului Tehnic si achizitii de la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Ploiesti, Nicoleta Boiangiu. Se pare ca cei doi au o relatie amoroasa de mai multa vreme, in ciuda faptului ca amandoi au acasa pe cineva care ii asteapta.

Surse din Spital ne-au povestit ca relatia amoroasa dintre cei doi este de notorietate in randul colegilor si ca aventurile sexuale ale acestora se consuma prin birourile Maternitatii.

Insa nu moralitatea acestor indivizi ne intereseaza, ci aspecte ce tin de ilegalitatile pe care amandoi le comit impreuna sau separat.

Vasile Ardeleanu, fost sofer si paznic, ajuns consilier judetean ALDE si presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Obstetrica-Ginecologie Ploiesti, se foloseste de functia politica pentru a-i teroriza pe angajatii spitalului, in complicitate cu amanta sa, Nicoleta Boiangiu, cea care avizeaza achizitiile si operatiunile economice ale spitalului. Sursele noastre ne-au povestit ca amandoi se comporta ca si cum Maternitatea le apartine, ameninta, santajeaza si fac diferite “manevre”, in detrimentul unitatii medicale.

Putem spune ca, in cazul de fata, combinatia este una reusita: politicianul Ardeleanu+sefa Boiangiu=ilegalitati si abuzuri.
Aceleasi surse apropiate celor doi ne-au marturisit ca sunt foarte multe lucruri pe care cei doi le-au savarsit, ilegale, si pentru care ar putea fi trasi la raspundere chiar si penal. Investigatia noastra va continua pentru a descoperi adevarata legatura a celor doi si detalii despre amenintarile si abuzurile pe care acestia le comit.

Related posts

Leave a Comment

sixteen + sixteen =