Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești organizată la UPG Ploiești

Facultatea de Ştiinţe Economice și Societatea antreprenorială studenţească din cadrul UPG Ploieşti organizează Sesiunea naţională de comunicări ştiinţifice studenţeşti cu titlul “Economia şi societatea digitală”, astfel Universitatea de Petrol și Gaze Ploieşti este gazda unor manifestări ştiinţifice cu caracter naţional.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi, la ora 12:00, în Amfiteatrul AP9 al universităţii. Manifestarea are trei secțiuni: economia și societatea digitală; tehnici de calcul moderne; inteligența afacerilor.

Aflată la cea de-a doua ediţie, această sesiune naţională de comunicări ştiinţifice are ca scop stimularea performanțelor studenților economiști în activitatea de cercetare științifică; recompensarea performanțelor de vârf în pregătirea profesional-științifică a studenților; reabilitarea interesului tinerilor pentru evenimente științifice pe fondul diminuării acestuia în ultimele două decenii.

Potrivit organizatorilor, această manifestare este dedicată studenților de la programele de studiu de licență și master, de la facultățile de profil economic.

Related posts

One Thought to “Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești organizată la UPG Ploiești”

Leave a Comment

19 − 2 =