Senatorul mincinos Iulian Dumitrescu își asumă o donație a unei asociații, fără ca acesta să aibă vreo implicare

6 mai 2020  |  07:28  |  👁 1314 Vizualizari


Spitalul Municipal Câmpina, declarat spital suport pentru pacienții pozitivi cu noul COVID19,  a primit o donație din partea Asociației „Dăruiește Aripi” din Constanța un aparat de testare care poate depista virusul SARS-CoV-2 în doar 15 minute, se arată într-un comunicat al Primăriei Câmpina.

Primăria Câmpina, prin primarul PNL Horia Tiseanu, nu a ratat ocazia de a politiza într-un mod josnic această donație, mulțumindu-i senatorului PNL, Iulian Dumitrescu, președinte al organizației PNL Prahova, menționând în comunicat că este cel „care a făcut posibilă donația”.

Contactată de redacția Max-Media.ro, Alina Pătrăhău, fondator al Asociației „Dăruiește Aripi”, dezminte informația conform căreia senatorul Iulian Dumitrescu a avut vreun rol în această donație:

Nu înțeleg de unde până unde această informație eronată. Senatorul Iulian Dumitrescu nu are nicio legătură cu această donație. Vom emite în cursul zilei de astăzi un comunicat de presă pentru presa din Prahova, astfel încât să clarificăm toate aspectele.

În cursul zilei de ieri (n.r. 05 aprilie), Asociația „Dăruiește Aripi” a emis și o informare cu privire la donația efectuată Spitalului Municipal Câmpina, unde precizează:

Dorim să comunicăm că domnul senator Iulian Dumitrescu nu are nicio contribuție la achiziția și donarea echipamentelor către Spitalul Municipal Câmpina, așa cum reiese din Comunicatul de presă trimis de Primăria Municipiului Câmpina din data de 05 mai 2020

Impostorul primar PNL Horia Tiseanu a folosit instituția condusă de acesta pentru a promova imaginea senatorului PNL Iulian Dumitrescu, totodată și președinte al PNL Prahova, transormând Primăria Câmpina în anexă a PNL Prahova.

Așteptăm cu deosebit interes comunicatul de presă ce urmează a fi emis de Asociația „Dăruiește Aripi” din Constanța cu toate clarificările și detaliile donației făcute Spitalului Municipal Câmpina, folosită de senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, în scop electoral.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.