Seful CJ Prahova a vizitat familiile afectate de alunecarile de teren. Ce spun Bogdan Toader despre noile locuinte oferite de Guvern

Presedintele Consiliului Judetean Prahova a mers, astazi, in localitatile afectate de alunecarile de teren, unde s-a intalnit cu familiile care au primit case modulare din partea Guvernului.

Cele 9 containere au ajuns in Scorteni, Boldesti Scaeni, Gornet si Predeal Sarari. Bogdan Toader a anuntat ca familiile afectate vor primi sprijin financiar de la bugetul de stat pentru sarbatorile pascale.

Iata mesajul postat pe facebook de Bogdan Toader:

Nouă containere modulare au fost repartizate județului Prahova pentru familiile greu încercate de alunecările de teren din luna martie. Ele vor servi ca locuințe provizorii pentru familiile ale căror case au fost afectate.

Astăzi am întâmpinat transportul de containere modulare în localitatea Bărcănești, unde au fost predate administrației județene, în prezența secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, domnul comisar șef de poliție Mihai-Dan Chirică și a președintelui Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, domnul Dorin Sandu Voicu.

Am însoțit transportul celor patru containere modulare ce au fost distribuite în localitatea Scorțeni, grav afectată de inundații, unde au fost predate celor patru familii beneficiare. Alte trei locuințe modulare au plecat către localitatea Boldești Scăeni și câte una la Gornet și Predeal Sărari. Familiile beneficiare vor primi și ajutoare de urgență de la bugetul de stat pentru a întâmpina Sărbătorile Pascale așa cum se cuvine.
Mulțumim Guvernului pentru ajutorul acordat într-un timp atât de scurt.

 

Related posts

Leave a Comment

19 + 18 =