Se rupe PNL Ploiești! Numeroși membri fug la ALDE

Adrian Dobre, foc și pară pe ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu a susținut astăzi o conferință de presă în care a spus că liderul ALDE face presiuni pe colegii săi din PNL Ploiești.

Mulți liberali ploieșteni vor dezerta din partid în perioada următoare. Șefi de zone și lideri importanți din organizația Ploiești, nemulțumiți de ce se întâmplă în PNL, dar și de incompetența primarului Dobre se vor înscrie în ALDE. 

Unul din cei care sparg gheața plecărilor din tabăra primarului Dobre, este Bogdan Nica, membru marcant PNL Prahova.

În 2016, Nica a fost, pentru o perioadă, consilier pe probleme de sănătate la cabinetul primarului Adrian Dobre, dar a demisionat în septembrie 2017.

,,Rămân un liberal. Resping orice acuzații privind presiuni sau alte chestiuni de acest gen” a spus Bogdan Nica.

Observatorul Prahovean scrie că mulți membri de partid liberali sunt pe punctul de a pleca la ALDE.

Oficial, medicul Ion Luchian a confirmat plecarea la ALDE: ”Este adevărat, o să plec la ALDE”.

Un alt membru PNL Ploiești despre care se vehiculează că va pleca la ALDE este fostul deputat Dragoș Gunia, care, intervievat de jurnaliști nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația.

Președintele PNL Ploiești, Adrian Dobre vizibil speriat 

,,Să nu se mai pună presiune pe membrii de partid, să nu mai fie utilizate societăți comerciale, să nu mai fie utilizate autorități publice, fie ele centrale sau locale, pentru a-i determina pe unii sau pe alții să ia anumite decizii în ceea ce privește viața lor politică. Astfel de practici se văd la ora actuală folosite de către ALDE și vreau să-i aduc la cunoștință domnului Tăriceanu că o serie de colegi de-ai dânsului de la nivelul județului Prahova, și aici mă refer în special la doamna Grațiela Gavrilescu, folosesc astfel de practici punând presiune pe colegi din Partidul Național Liberal”, a spus primarul Ploieștiului Adrian Dobre. 

Revenim cu detalii!

Related posts

Leave a Comment

sixteen + 4 =