Se pare că asupra fiecărei zodii planează câte un blestem!

Știm că în astronomie, zodiacul este cercul de constelații din ecliptică, adică traiectoria aparentă a soarelui pe sfera cerească. În astrologie, zodiacul denotă semnele care împart ecliptica în douăsprezece zone egale, numite zodii.

Citiți și Vrei să faci o faptă bună comunităţii prahovene? Află de aici cum poţi ajuta!

Zodiacul clasic este compus din douăsprezece zodii, pentru fiecare existând în tradiția populară românească câte o denumire:

 • Berbec: 21 martie – 20 aprilie – Prier
 • Taur: 21 aprilie – 21 mai – Florar
 • Gemeni: 22 mai – 21 iunie – Cireșar
 • Rac: 22 iunie – 22 iulie – Cuptor
 • Leu: 23 iulie – 22 august – Gustar
 • Fecioară: 23 august – 21 septembrie – Răpciune
 • Balanță: 22 septembrie – 22 octombrie – Brumărel
 • Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie – Brumar
 • Săgetator: 22 noiembrie – 21 decembrie – Undrea
 • Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie – Gerar
 • Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie – Făurar
 • Pești: 19 februarie – 20 martie – Mărțișor

DCNEWS scrie că toți nativii zodiacului par să fie urmăriți de câte un blestem, mai mult sau mai puțin cunoscut. Iar totul li se trage din felul lor de a relaționa, de a se exprima în fața celorlalți.

Berbec

Acest nativ este unul dintre cei mai hotărâți oameni. Orice lucru ar intreprinde îl duce până la capăt. Pentru că nu se simte apreciat la adevărata valoare, trăiește cu o suferință. Blestem: este înconjurat de oameni ipocriți, invidioși, care îi doresc răul.

Taur

Chiar dacă este impulsiv și dificil din fire, este o persoană pe care trebuie să o ții aproape. Nativul Taur este o persoană sufletistă, care nu știe ce să-ți mai facă pentru a te ajuta. Blestem: uneori regretă că este prea bun cu oamenii.

Gemeni

Este un om puternic, rațional și comunicativ. Își face ușor prieteni, însă nu este o fire statornică. De aceea, este obișnuit și cu singurătatea. Blestem: să fie întotdeauna singur și să își caute sufletul pereche.

Rac

Acest nativ este o persoană extrem de sensibiliă, lucru care nu îl favorizează. Blestem: atât de sensibil și de naiv, mai ales în iubire, încât este ușor de rănit și de dezamăgit.

Leu

Deși este o persoană puternică, nativul Leu suferă în tăcere. Este blestemat să aibă ghinion în dragoste. Majoritatea vor avea parte de povești de dragoste neîmpărtășite sau cu un final rapid.

Fecioară

Fire perfecționistă, Fecioara este o persoană înțelegătoare, un om de nădejde. Blestem: toată viața, va fi nevoită să îndure incapacitatea celorlalți de a ajunge la același nivel înalt ca ea.

Balanță

Acest nativ este un prieten pe cinste, însă poartă cu el un blestem. Deși este un om corect și diplomat, obiectivitatea exagerată îl va determina să renunțe la cei dragi, atunci când e nevoie. Nu știe ce înseamnă să țină partea cuiva și nu renunță la adevăr.

Scorpion

Acest nativ este blestemat să fie o persoană răzbunătoare și se impune prin agresivitate. Când orgoliul și furia sunt mai presus decât el, răzbunarea nu mai este doar o alternativă, ci o soluție.

Săgetător

Aceste persoane sunt firi misterioase, pline de viață. Aventurile îi vor aduce unui nativ Săgetător și experiențe neplăcute. Blestem: trăiește mereu cu teama de necunoscut.

Capricorn

Știe să facă economii și să se gândească mereu la viitor. Ajută pe toată lumea, fără să se gândească la bani. Blestem: oricât de mulți bani ar strânge, tot va simți că nu este de ajuns.

Vărsător

Fire libertină, căruia îi place să își facă ușor prieteni. Blestemul său este legat tocmai de sfera relațională. Deși are carismă cât cuprinde, nu va putea niciodată să iasă din zona sa de confort. Cuvintele nu reprezintă un punct forte.

Pești

Fire idealistă și visătoare, idealurile sale sunt imposibil de atins. De aceea, va trăi mereu cu gândul departe. Apropiații nu reușesc să-l înțeleagă și se vor îndepărta.

Documentare material: DCNEWS

Citiți și Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Apostol Iacob, ruda Domnului

Related posts

Leave a Comment

14 − 2 =