Se asfaltează drumul spre Valea Doftanei

Așa cum a anunțat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, la finalul săptămânii trecute, în plenul CL Câmpina, astăzi au început lucrările de asfaltare pe drumul județean 102I, cunoscut sub denumirea Șoseaua Paltinu. Și se asfaltează inclusiv tronsonul situat pe teritoriul administrativ al municipiului Câmpina, tronson care începe de la intersecția cu Strada Voila și care era praf și pulbere.

Anii trecuți, Consiliul Județean a asfaltat cea mai mare parte a DJ 102I și a plombat gropile din zona Captare, însă plombarea nu s-a dovedit a fi eficientă pe un drum intens circulat și care leagă mai multe localități.

“Din totalul celor 5 km de drum care se asfaltează acum, 1,7 km sunt pe teritoriul administrativ al Câmpinei, este porțiunea de la ieșire din municipiu spre celelalte localități. Este acel tronson pentru care noi am dorit să încheiem un parteneriat cu Consiliul Județean și să finanțăm împreună lucrările de reabilitare, având în vedere faptul că este vorba, totuși, despre un drum județean. Este foarte bine că, până la urmă, Consiliul Județean a decis să repare acest drum de care beneficiază nu doar câmpineni, ci și locuitori din Șotrile, din Valea Doftanei, din Telega, din Brebu, precum și turiștii care vin în aceaste zone”, a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, pentru câmpinatv.ro

Lucrările sunt executate de societatea Pragosa România SRL, în cadrul programului anual de reparare drumuri cu covoare asfaltice, derulat de Consiliul Județean.

Sursa: Câmpina TV

Related posts

Leave a Comment

1 × three =