Scrisoarea cititorului/ Incompetentul Dobre daca si-ar misca fundul din birou si ar merge 2 minute pe jos ar vedea si el cele de mai jos

Ploiestiul a ajuns groapa de gunoi a Prahovei, insa primarul Adrian Dobre participa la manifestatii gen #Sieu, ca sa ceara autostrazi. Tinand cont de cum arata municipiul Ploiesti in 2019, ne intrebam la ce ii foloseste lui Dobre autostrada? Sa fuga din tara, de propria incompetenta?


Un ploiestean ne-a trimis la redactie imagini din zona Casei Sindicatelor si a pasajului de la Omnia, unde, asa cum e traditia, gunoaiele zac maldare, iar placile de ceramica se macina una dupa alta, fara ca cineva sa ia masuri. Pentru ca asa e in ghetto-ul numit Ploiesti: toti vad, nimeni nu ia masuri, dar banii dispar la final de an pe asa-zise “lucrari de reparatii”.

Nu sustinem ca primarii PSD au facut mai bine sau mai prost, dar halul in care arata orasul si degradarea ultimilor 2-3 ani spun totul despre mandatul de primar obtinut de PNL. Noua ne e rusine cu asemenea putori!

“Inca un episod trist referitor la proasta administrare a orasului de catre incompetentul Dobre, care daca si-ar misca fundul din birou si ar merge 2 minute pe jos ar vedea si el cu ochisorii lui cele de mai jos. Pozele sunt luate astazi”, ne-a scris ploiesteanul, revoltat.

Sursa : stiripesurse.ro

Related posts

Leave a Comment

five − 1 =