Scenaristul serialului Cernobîl are un mesaj pentru “ședințele foto sexy” făcute în locul catastrofei nucleare

Centrala nucleară de la Cernobîl a devenit atracție turistică după lansarea serialului de mare succes, “Chernobyl”.

Scenaristul și creatorul serialului care a provocat o isterie mondială, Craig Mazin, consideră că turiștii care vizitează și se pozează în zona în care s-a produs catastrofa nucleară trebuie să fie respectuoși deoarece acolo s-a petrecut o tragedie îngrozitoare.

Recent, au apărut mai multe fotografii cu fete care au pozat în ipostaze tandre în zona afectată, fapt ce l-a făcut pe Craig Mazin să reacționeze:

„Este minunat că serialul Cernobîl a crescut valul de turiști în Zona de Excludere. Însă da, am văzut fotografiile care circulă pe rețelele de socializare. Dacă mergeți în vizită acolo, vă rog să țineți minte că la Cernobîl s-a petrecut o tragedie îngrozitoare. Comportați-vă cu respect față de toți cei care au avut de suferit și s-au sacrificat”, a spus acesta.

Dezastrul de la Cernobîl

Pe data de 26 aprilie 1986 s-a produs accidentul nuclear de la Cernobîl, provocat de o explozie a centralei. Aceasta a fost urmată de contaminarea radioactivă a zonei înconjurătoare.

Centrala se afla în apropiere de orașul Prîpeat care a fost imediat evacuat după producerea catastrofei. Acest accident este considerat cel mai grav din istoria prelucrării energiei nucleare.


Sursa: Protv.ro

Related posts

Leave a Comment

four × five =