Scandalul momentului în cazul Simonei Halep! S-a găsit responsabilul pentru necazul româncei. Totul a ieşit la iveală

11 februarie 2023  |  11:40  |  👁 238 Vizualizari


Simona Halep este suspendată provizoriu după ce a fost prinsă dopată la US Open 2022. Fostul antrenor al româncei, Darren Cahill a apărat-o din primele momente și a avut un mesaj subtil pentru Patrick Mouratoglou.

 

„Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit.

E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, este adevărat, iar Simona va plăti pedeapsa pentru acest lucru. Să sperăm că nu va fi mare (n.r. suspendarea), dar vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba.

Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat, deoarece singurul lucru pe care-l știu este că Simona nu este vinovată”, a spus australianul în cadrul podcastului The Big Deal.

Simona Halep și Darren Cahill au colaborat șase ani

Cei doi au început colaborarea în 2015. Simona a reușit să câștige turneul de la Roland Garros (2018) și să ajungă pe locul 1 în ierarhia WTA. În anul 2018 au întrerupt colaborarea, australianul spunând că are nevoie de timp pentru familia sa.

Darren Cahill a revenit alături de Simona Halep în 2019. În vara acelui an românca a câștigat titlul la Wimbledon alături de Daniel Dobre, dar și cu ajutorul sfaturilor australianului. Colaborarea dintre cei doi s-a încheiat în toamna lui 2021, după ce Halep s-a accidentat și a ratat turneele de la Roland Garros, Wimbledon, dar și Jocurile Olimpice de la Tokyo

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.