Scandal pe tema încălzirii din Ploiești

Primarul Adrian Dobre a susținut astăzi o conferință de presă în care i-a acuzat pe consilierii PSD că apără interesele operatorului de termoficare Veolia Energie Prahova.La începutul ședinței Consiliului Local Ploiești, proiectul referitor la constituirea unei comisii de renegociere a contractului cu Veolia a fost retras de pe ordinea de zi, de către consilierul PSD Gabriel Constantin Minea.

Primarul susține că pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului local Ploiești se regăsește un proiect inițiat de consilierii PSD privind înființarea unei comisii care să renegocieze cu Veolia contractul ce expiră la 1 mai 2019.

 

”Eu nu am fost de acord cu majorarea de tarife propusă de Veolia, mai ales că există și o diferență între investițiile raportate și clee efectuate. Chiar și așa, pierderile au crescut și au ajuns la 30%. Consilierii PSD nu-i reprezintă pe ploieșteni, ci interesele Veolia”, a acuzat edilul Dobre.

 

Acesta a dat asigurări că, până în primăvara anului viitor, Primăria Ploiești va găsi o soluție astfel încât locatarii celor peste 50.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de încălzire să nu rămână fără apă caldă și, ulterior, fără căldură în sezonul de iarnă 2019-2020.

 

 

Related posts

Leave a Comment

1 × 1 =