Rovana Plumb întâmpinată cu încredere de prahoveni

Numărul 1 pe lista PSD la alegerile Europarlamentare, Rovana Plumb a mers astăzi printre oameni, alături de Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, de parlamentari, de aleși locali și membrii de partid, la Ploiești și mai apoi la Vălenii de Munte, unde și-a prezentat viziunea europeană pentru România.

Ministrul a vorbit despre programul de guvernare, prezentat cu date concrete aplicate pentru bunăstarea românilor, dar și despre vocea care trebuie să rezoneze la Bruxelles în favoarea României.

,,Mă bucur tare că am avut ocazia să mă aflu în vizită în județul Prahova. Am primit foarte multă energie pozitivă de la românii cu care m-am întâlnit și am avut ocazia să dialogăm și să vorbim despre nevoile fiecăruia.

Mă bucur, de asemenea, că oamenii resimt efectele bune ale Programului de Tomate inițiat de președintele Liviu Dragnea, prin care Guvernul PSD sprijină fermierii și oferă produselor românești un avantaj competitiv pe piață.

Doar prin astfel de măsuri putem lupta eficient cu dublul standard. Iar PSD este singurul partid care a demonstrat că se bate pentru ca România să fie respectată în UE. Singurul partid care trimite în Parlamentul European patrioți adevărați, care să pună pe primul loc agricultura românească!” a conchis Rovana Plumb, pe pagina sa de Facebook.

sursa foto: Bogdan Toader – Facebook

Related posts

Leave a Comment

13 − 1 =