România a învins Croația cu 4 – 1

Echipa naţională de tineret a debutat marți seară, cu victorie la Campionatul European, după ce a învins la Serravale (San Marino), cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţiei.

Pentru echipa noastră au înscris Pușcaș, Hagi, Băluță și Petre.Echipa a fost încurajată fenetic de cei 5000 de români aflați în tribunele stadionului.

Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR. Meciul a fost arbitrat de scoţianul Bobby Madden, ajutat de asistenţii Frankie Connor şi David Roome, iar arbitri VAR, englezii Stuart Atwell şi Paul Tierney.

Jurnaliștii croati scriu ca infrangerea cu 4-1 din meciul cu Romania reprezinta cel mai dur esec din istoria reprezentativei de tineret.

“Am avut așteptari uriase si am suferit cea mai dura infrangere din istorie! Calificarea la Olimpiada este acum o misiune imposibila! Blietzkrieg-ul romanesc i-a socat pe tinerii croati! Le-am lasat prea mult spatiu romanilor si au profitat de el”, au scris cei de la Index.hr.

La rândul sau, jurnalistii de la Sportske au relatat ca victoria României a fost pe deplin meritata.

“Românii au meritat sa castige, dar noi am suferit o infrangere foarte urata, o adevarata catastrofa. Romanii au fost mai buni, dar nu cum o arata scorul”, a comentat publicatia croata.

Și cei de la T Portal au acuzat dur greselile din defensiva echipei Croatiei. “Romanii au profitat de o serie incredibila de greseli in defensiva. Avem sanse minime la semifinale dupa acest rezultat”, a scris sursa citata.

Related posts

Leave a Comment

thirteen − 11 =