Rezultatele admiterii la UPG Ploiești, sesiunea iulie 2019! Cu ce medii s-a intrat la facultățile de aici

Cele cinci facultății din cadrul Universității Petrol Gaze Ploiești au făcut publice rezultatele admiterii din prima sesiune. Candidaţii care se regăsesc pe listele de ADMIŞI au obligaţia ca în intervalul 20–23 iulie 2019 să confirme programul de licenţă, prin respectarea mai multor cerințe.

 

Absolvenții de liceu care au optat pentru unul dintre cele peste 2300 de locuri scoase la concurs, atât bugetate, cât și cu taxă, pot afla de pe site-ul UPG dacă au intrat sau nu la facultatea dorită.

Cei care au fost admiși pe unul dintre aceste locuri și sunt hotărâți să rămână la universitatea din Ploiești pentru studiile de licență, au obligativitatea ca până pe 23 iulie să parcurgă următorii pași:

•Pentru locurile FĂRĂ TAXĂ aceştia vor depune la dosar diploma de bacalaureat în original şi vor semna contractul de studii.

•Pentru locurile CU TAXĂ aceştia vor depune la dosar diploma de bacalaureat în original, vor achita prima rată de şcolarizare în cuantum de 800 lei şi vor semna contractul de studii. Program de lucru Sala Ip1 (sala de înscrieri) 20 şi 21 iulie 2019 în intervalul 9.00 -13.00 22 şi 23 iulie 2019 în intervalul 9.00 -15.00 Se recomandă candidaților de pe listele CU TAXĂ să urmărească evoluția rezultatelor la admitere (afişarea celui de-al doilea set de liste în data de 23 iulie), deoarece în urma depunerii opțiunilor, cei CU TAXĂ pot ocupa un loc fără taxă.

 

Sursa: observatorulph.ro

 

Related posts

Leave a Comment

ten + 1 =