Revelion 2019 – Sfaturi utile atunci când iei și copilul în vacanță

Petrecerea dintre ani este un eveniment care nu merită să treacă neobservat. Chiar dacă ai impresia că mai ai la dispoziție suficient timp pentru a alege o destinație pentru Revelionul din 2019, e bine să știi că ofertele bune se dau mai ceva ca pâinea caldă, așa că acesta ar fi un moment bun pentru a-ți rezerva un loc la un preț avantajos.

Și ce poate fi mai frumos decât să poți păși în noul an alături de întreaga ta familie? Dacă ai hotărât să nu pleci de acasă fără copilul tău, ai luat o decizie înțeleaptă, pentru că, până la urmă, tot ce contează nu este unde, ci cu cine alegi să te bucuri de cea mai frumoasă petrecere din an. Trebuie însă să ții cont de anumite detalii atunci când iei decizia finală, pentru că avându-l pe cel mic aproape te va responsabiliza mai mult. Am pregătit pentru tine toate criteriile după care poți alege locul potrivit în care tu și familia ta puteți avea parte de un Revelion cu adevărat reușit anul acesta. Iată care sunt acestea!

1. Alege cu grijă meniul
Adulții sunt mai ușor de mulțumit și mai puțin sensibili la mâncare, însă atunci când vine vorba de copii, aceștia pot deveni mofturoși dacă nu au în meniu ceea ce le place. Acest detaliu nu ar intra în discuție atunci când organizezi o petrecere de Revelion acasă, pentru că știi exact ce să le pregătești. Însă, atunci când nu ai control asupra felurilor de mâncare, cum este cazul unei excursii, situația poate deveni delicată și te poți trezi chiar în timpul petrecerii că celui mic nu îi place nimic din ce este pe masă. Hotelurile din Turcia, de pildă, au un meniu foarte variat și chiar adaptat pentru toate vârstele, astfel încât această destinație ar putea fi una ideală pentru a petrecere Revelionul alături de întreaga familie. Asigură-te din timp că cei care organizează o astfel de petrecere s-au gândit și la voi.

2. Cheamă prieteni care au copii
Cei mici se plictisesc mult mai repede, așa că nu spera că vor sta la masă cu tine cât timp schimbi impresii cu un alt invitat. Copiii sunt plini de energie și au nevoie în permanență de o preocupare, deci trebuie să le găsești una cu adevărat captivantă. Și cine poate înțelege mai bine un copil decât cineva foarte apropiat ca vârstă de el? O idee bună ar fi aceea de a alege să petreceți Revelionul alături de alte cupluri care vin însoțiți de copii. Întreabă-ți prietenii dacă sunt de acord cu ideea ta. În felul acesta, vei avea răgaz să te bucuri de tot ce îți este oferit și vă veți distra, fiecare în felul lui.

3. Atrage-i cu jocuri
Dacă locația de Revelion care îți face cu ochiul nu presupune și personal care să se ocupe cu programe pentru cei mici, care să le mențină atenția pentru o perioadă cât mai mare, ai grijă să pui în bagaj și jocuri sau filme pentru copii. Cu siguranță adoră să ia parte alături de cei mari la tot ce presupune o petrecere, așa că include-i în povestea voastră și oferă-le posibilitatea de a ține baloane în mână, de a ciocni un pahar cu suc împreună cu adulții și de a-și pune o dorință la miezul nopții. Răsplata va veni sub forma entuziasmului pe care îl vei putea citi în ochii lor, care, știi deja, nu se compară cu nimic altceva din lumea aceasta.

Bucurați-vă împreună de noaptea de Revelion și de familia frumoasă pe care o formați!

 

sursa:https://www.mami.ro/noua-familie/revelion-2019-sfaturi-utile-atunci-cand-iei-si-copilul-vacanta/

Related posts

Leave a Comment

seven + 18 =