Razie de amploare în Prahova

7 iunie 2021  |  08:50  |  👁 423 Vizualizari


Razie de amploare în Prahova: şoferi kamikaze pe şosele! Duminică, în intervalul orar 17:00-21:00, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a organizat și desfășurat o acțiune tip razie pe raza comunelor din întregul județ.
Scopul acțiunii a constat in prevenirea infracțiunilor stradale, a accidentelor de circulație,  respectarea normelor de conviețuire socială, a legislației în domeniul economic precum și prevenirea criminalității în toate formele ei.
La acțiune au fost angrenate aproximativ 400 de forțe de ordine. Este vorba despre polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.
Astfel, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 2.459 de persoane și au fost controlate 1.728 de autovehicule.
Cu ocazia acțiunii, au fost verificate totodată şi 156 de societăți comerciale.
Au fost aplicate 555 de sancțiuni contravenționale, atât pentru abateri la regimul rutier și de la normele de conviețuire socială cât și pentru încălcarea normelor de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2.
Valoarea sancțiunilor depășește 332.550 de lei. Ca măsuri complementare au fost reținute 11 permise de conducere. Dintre acestea, 7 au fost reţinute pentru consum de alcool, 26 de certificate de înmatriculare, fiind retrase și 10 seturi plăcuțe cu numere.
În timpul acţiunii au fost descoperite şi cazuri de persoane care nu ar fi trebuit să se afle la volan pentru că fie erau sub influenta alcoolului , fie nu aveau permis de conducere-
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.