Răspunsul scurt al lui Cristiano Ronaldo după ce Wayne Rooney a spus că „a îmbătrânit puțin”

7 aprilie 2022  |  09:12  |  👁 151 Vizualizari


Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost criticat de către fostul său coleg de la Manchester United, Wayne Rooney (36 de ani), după reîntoarcerea lusitanului pe Old Trafford.

Starul portughez a revenit în vara anului 2021 la Manchester United și a reușit să își facă simțită prezența la scurt timp după transfer. Cristiano Ronaldo a bifat 32 de meciuri în acest sezon, reușind să puncteze de 18 ori și să ofere trei assist-uri.

Răspunsul scurt al lui Cristiano Ronaldo după ce Wayne Rooney a spus că „a îmbătrânit puțin”

În ciuda cifrelor foarte bune pe care le-a înregistrat până în momentul de față, Cristiano Ronaldo nu l-a impresionat pe Wayne Rooney. Fostul atacant englez a declarat zilele trecute că Manchester United are nevoie de fotbaliști tineri și consideră că portughezul nu mai este o amenințare precum în anii precedenți.

La scurt timp, Cristiano Ronaldo i-a răspuns lui Ronney printr-un comentariu la o postare de pe Twitter. Lusitanul i-a transmis un mesaj scurt fostului său coleg de pe Old Trafford, dar și lui Jamie Carragher, fostul fotbalist al celor de la Liverpool, prezent și el în emisiunea la care a fost invitat Wayne Rooney.

„Doi geloși”, a fost mesajul scurt al lui Ronaldo, la postarea lui Wayne Rooney.

Ce a declarat Wayne Rooney despre Cristiano Ronaldo

Ronney l-a nominalizat pe fostul său coleg, Cristiano Ronaldo, despre care a spus că trebuie să se lase locul celor mai tineri.

„Cred că a marcat goluri importante în Champions League la începutul acestui sezon, a reușit și un hattrick cu Tottenham, dar dacă vorbim despre viitorul acestui club, trebuie să folosești jucători tineri, înfometați, pentru ca Manchester United să se ridice în următorii doi-trei ani.

Evident, Cristiano a îmbătrânit puțin, cu siguranță nu mai este jucătorul de acum câțiva ani, iar asta se întâmplă mereu, așa e în fotbal. Este un pericol în fața porții, dar în rest e nevoie de mai mult, Manchester United are nevoie de jucători tineri și înfometați”, a declarat Rooney,

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.