Radu Oprea: Cotroceni TV ar trebui închis pentru răspândirea de fake news

29 aprilie 2020  |  12:56  |  👁 986 Vizualizari


Așa cum a declarat astăzi și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, senatorii PSD au votat împotriva inițiativei privind autonomia Ținutului Secuiesc.

Senatorul PSD Prahova, Radu Oprea critică dur atitudinea președintelui României, Klaus Iohannis de a masca prin minciună și diversiune, neputința guvernului PNL de testare COVID-19  și a reporni economia.

,,Astăzi, am votat împotriva inițiativei privind autonomia Ținutului Secuiesc.

La fel ca toți colegii mei din PSD, pentru că sunt valori care nu pot fi negociate. Constituția României este foarte clară: „ARTICOLUL 1

(1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”.

Însă, tot astăzi, am asistat la una dintre cele mai mârșave, cinice, ofensatoare declarații făcute de la tribuna Palatului Cotroceni de către Președintele Iohannis. Deși știa că PSD va vota astăzi în Senat impotriva proiectului legislativ, Klaus Iohannis a susținut o mare minciună, o imensă diversiune pentru a masca neputința guvernului PNL de a testa suficient și a reporni economia.

De aceea, știind că legea este egală pentru toți, in conformitate cu Ordonanțele militare, Cotroceni TV ar trebui închis pentru răspândirea de fake news.” a spus senatorul Radu Oprea.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.