Radu Oprea a discutat cu ambasadorul Coreei despre investiții în domenii High-Tech în România

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea a avut o întâlnire oficială cu E.S. Kim Eun-joong, ambasadorul Republicii Coreea în România, cei doi discutând despre cooperarea în domeniul comerțului și investițiilor dintre cele două state, care sunt în relații de Parteneriat Strategic din 2008

,,Întâlnirea cu E.S. Kim Eun-joong, ambasadorul Republicii Coreea în România, a fost un bun prilej pentru a discuta aspecte concrete ale cooperării în domeniul comerțului și investițiilor dintre cele două state, care sunt în relații de Parteneriat Strategic din 2008. 

Am vorbit despre efectele vizitei oficiale pe care am făcut-o la Seul, la sfârșitul anului trecut, împreună cu ministrul de Externe Teodor Meleșcanu, și despre planurile de business în România ale companiilor cu capital coreean. 

Ne dorim să atragem investiții în domenii high-tech, prin intermediul #InvestRomania, și să implementăm o serie de proiecte legate de creșterea competitivității în domeniul IMM-urilor, cu expertiză din Coreea de Sud.” a scris Radu Oprea pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Leave a Comment

3 + 13 =