Pute! Dobre s-a facut iar de rahat!

Cine te sfatuieste, Dobre? Cine iti scrie textele? Cine te consiliaza? Care e ala care te ingroapa tot mai adanc si te minte ca stai bine in ochii populatiei? Dobre, zi-ne ca macar nu il platesti!

Cum e posibil sa te faci de rahat cu atata profesionalism, zi de zi, minut de minut, in sedintele de Consiliu Local, pe Facebook, pe strada, prin scrisori trimise ploiestenilor? Cum de ai ramas singurul caruia nu ii miroase a hazna?

Oameni buni, stimati cititori, indiferent de optiunea politica sau gusturile personale, noi suntem aici nu pentru a va convinge ca X e bun si Y e prost. Nu suntem aici sa laudam primari si presedinti, pentru ca asta e cea mai mare greseala pe care o poate face presa. In momentul in care primarul te-a cumparat, pe tine ca jurnalist sau trust de presa, cetateanul isi poate lua adio de la siguranta unui mandat onest si a rezultatelor vizibile. Rolul presei e acela de a-i pistona pe cei care ne conduc si a pune presiune pe domniile lor in numele cetateanului, acesta din urma avand posibilitati limitate in acest sens.

Din nefericire, primarul Dobre a reusit sa cumpere personaje, ziare si influenceri. Iar asta se vede pe strada. In ultimii 3 ani, orasul s-a degradat atat de mult incat incepem sa credem ca doar un razboi ne-ar mai putea da un restart. De ce s-a intamplat asa? Pentru ca presa aservita primarului a stiut sa furnizeze numai laude, ode la adresa acestui primar incompetent si sa ascunda, ca niste complici, incapabilitatile si handicapurile profesionale ale lui Adrian Dobre. Asa se face, asta e reteta “succesului”, asa se construiesc mandate care ii face pe unii bogati, iar pe ceilalti-pe cetateni, ii lasa cu frustrari si buzunarele goale.

Astazi, a fost sedinta de Consiliu Local, pe tema preluarii CET Brazi de catre administratia locala. In deschidere, mai multi consilieri au incercat sa afle de la insusi Maria Sa Adrian Dobre de ce minte. Consilierul PMP dl. Hodorog l-a intrebat pe Dobre de ce a mintit ploiestenii in scrisorile trimise prin oras zilele acestea, cu privire la faptul ca PMP a votat scumpirea gigacaloriei. “Se poate vedea in procesul verbal al sedintei ca PMP a votat IMPOTRIVA scumpirii gigacaloriei, va rog sa dezmintiti ce ati scris in scrisoarea respectiva”, a spus consilierul. Ce credeti ca a facut Dobre? A tacut.

Viceprimarul Pana, de la ALDE a avut si el o remarca la adresa minciunilor din scrisoarea distribuita ploiestenilor si la sursa banilor folositi la tiparire si distributie. Primarul? Tacea si mirosea urat.

Viceprimarul Ganea l-a intrebat pe Dobre de ce foloseste antetul Primariei in scrisori trimise in nume propriu, nefiind prima data cand se intampla asta. Degeaba i-a explicat Ganea ca Primaria nu inseamna Adrian Dobre, ca sunt colegi cu totii, ca nu se cade sa ii numeasca pe adversarii politici “animale” sau “gradina Zoologica a PSD-ALDE”. Primarul a tacut in timp ce puțea din ce in ce mai rau.

Dobre a inviat abia cand si-a adus aminte ca are ceva de spus despre proiectul de pe ordinea de zi, prilej cu care a mai jucat un pic rolul de copie a lui Iohannis, alt conducator edificator.

La final, ramanem cu intrebarile: cine ne da inapoi ultimii 3 ani? Cum va raspunde Dobre in fata legii pentru toate ilegalitatile comise?

sursa: ph-online

Related posts

Leave a Comment

five × 3 =