PSG i-a oferit un salariu de 45 de milioane € pe sezon, Mbappe a dat răspunsul pe loc

1 septembrie 2021  |  11:49  |  👁 331 Vizualizari


Kylian Mbappe a refuzat și ultima ofertă venită de la PSG.
După închiderea perioadei de transferuri de vară, în care oferta făcută de Real Madrid lui PSG pentru Mbappe a fost una din atracţiile din ultimele zile, cotidianul L’Equipe a scris că, după oferta verbală de 200 milioane euro, echipa pariziană părea dispusă să materializeze transferul.
Propunerea făcută de PSG, respinsă de jucător, era de doi ani, la valoarea de 45 de milioane de euro net pe sezon, ceea ce reprezintă un salariu mai mare decât cele ale celorlalte două vedete ale echipei, Leo Messi şi Neymar.
Acest salariu net ar presupune pentru clubul parizian o cheltuială brută anuală de 135 milioane euro, a adăugat presa franceză.
PSG îi oferă lui Kylian Mbappe „o primă astronomică”
Prima ofertă de reînnoire prezentată de PSG era de 25 milioane euro net pe sezon, a adăugat L’Equipe.
Dar Le Parisien consideră că PSG, în noile încercări de a-l păstra pe Mbappe, are în vedere „o primă astronomică la semnare, inedită în istoria fotbalului”.
PSG face presiuni de mai multe luni pentru prelungirea contractului lui Mbappe, pe care l-a achiziţionat în 2017 în schimbul a 180 milioane euro. Negocierile pentru prelungirea angajamentului, care expiră în iunie anul viitor, nu au avansat, lăsând să se întrevadă o plecare a starului.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.