PSD: Primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!

3 august 2021  |  05:15  |  👁 281 Vizualizari


PSD a postat pe Facebook un grafic al INS cu reprezentarea inflației în perioada 2007-2021 și „somează” guvernul Cîțu și pe liderii coaliției „să coboare în lumea reală”. „Primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!”, se arată în mesajul social-democraților.

Postarea PSD:

OFICIAL! Primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!

PSD somează guvernul Cîțu și pe liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală! Și să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate și să ia decizii de urgență prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă față scumpirilor.

Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil și #PSD insistă ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților care urmează să fie convocată.

PSD a avertizat că liberalizarea pieței energiei, fără pregătirile necesare, naște monștri. A avut dreptate, încă o dată!

Toate prețurile cresc nestăvilit și lovesc în puterea de cumpărare, ca urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităților esențiale- energie electrică, gaz, combustibil.

Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare!

Vezi postarea aici.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.