PSD Prahova a donat paturi, saltele si scaune cu rotile Spitalului de Ortopedie şi Traumatologie Azuga

Organizatia PSD Prahova a donat, astazi, mai multe saltele, paturi si scaune cu rotile Spitalului de Ortopedie şi Traumatologie Azuga, singura unitate medicala din judet care se adreseaza exclusiv pacientilor cu probleme locomotorii.

Cu aceasta ocazie, deputatii Laura Moagher, Andrei Nicolae, Rodica Paraschiv, dar si presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader si viceprimarul Cristian Ganea si ministrul Radu Oprea au vizitat Spitalul din Azuga, unde au stat de vorba cu managerul unitatii medicale si au evaluat conditiile in care sunt tratati pacientii.

“Cea mai mare bogăție a omului este sănătatea.

Astăzi, de Izvorul Tămăduirii, a ajuns la Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Azuga o donaţie de paturi, saltele, scaune rulante şi noptiere a echipei PSD Prahova.

Spitalul de la Azuga este unul de renume şi singurul de acest gen din județul nostru.

Tratează cele mai delicate probleme de traumatologie si ortopedie, câştigând încrederea pacienților care îi trec pragul, nu numai din județul Prahova, ci din toată ţara.

Domeniul sănătății este o prioritate pentru noi, motiv pentru care căutăm soluţii de sprijin prin toate modalitățile care ne stau în putinţă, donația fiind una dintre ele.”, se arata pe pagina de facebook a PSD Prahova.

Related posts

Leave a Comment

20 + sixteen =