Protest pe pârtie, în Poiana Brașov: “Tăiați pensiile speciale, nu pădurile!”

16 ianuarie 2021  |  09:32  |  👁 405 Vizualizari


La sfârșitul acestei săptămâni, unii au ieșit pe pârtie pentru a schia, alții pentru a protesta. Comunitatea Declic a ales o metodă ieșită din tipare, pentru a atrage atenția guvernanților asupra a două teme de interes: tăierea pensiilor speciale și salvarea pădurilor.

Astfel că începând de sâmbătă dimineață, de la ora 10, au venit în Poiana Brașov, pentru a protesta pe o pârtie, cu mesajul “Tăiați pensiile speciale, nu pădurile!”, pe care l-au trecut pe măștile de protecție ale participaților, pe veste, dar și pe un banner galben, întins pe zăpadă.

”Vom organiza un protest în care să aducem în atenția politicienilor de la putere două dintre subiectele care ne dorim să fie prioritare și pentru Guvern, nu doar pentru cetățeni: tăierea pensiilor speciale și salvarea pădurilor.

Dacă Guvernul nu va lua măsuri pentru a opri tăierile de păduri, atunci ne vom confrunta tot mai des cu alunecări de teren, inundații și creșterea temperaturilor.

Dacă Guvernul nu va tăia pensiile speciale, mereu va exista această inechitate în societate. Vom plăti anual miliarde de lei din banii noștri ”specialilor”, în timp ce ne vom împrumuta pentru a plăti datoriile bugetare.

De aceea, aceste două subiecte trebuie să devină o prioritate pentru Guvern acum, la început de mandat. Altfel, ele vor fi din nou abandonate, cum s-a tot întâmplat în ultimii ani”, sună mesajul pe care membrii Declic l-au transmis l-a mijlocul acestei săptămâni, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a comunității.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.