Proiect educational la UPG Ploiesti, dedicat viitorilor antreprenori

Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, în parteneriat cu Facultatea de Științe Economice derulează proiectul „SAS-UPG- Motor de dezvoltare a competențelor antreprenoriale ale tinerilor SMART”, finanțat de Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior, Fondul de Dezvoltare Instituțională.

 

 

Scopul proiectului este dezvoltarea capacităţii viitorilor antreprenori de a elabora planuri de afaceri viabile în vederea pregătirii dinamice pentru piaţa muncii. Studenții participanți la proiect au posibilitatea să-și continue dezvoltarea personală în domeniul antreprenoriatului în cadrul SAS-urilor care funcționează în învățământul superior, contribuind la creșterea valorii proiectelor viitoare, derulate de SAS-urile universitare.

Agenda activităților derulate în proiect luni, 22 octombrie 2018:

conferința de presă și inaugurarea spațiului dedicat proiectului, sala IP8 -> 11:30-12:00;
workshop-ul „Antreprenoriat și Dezvoltarea Afacerilor pentru IMM-uri”, cu participarea unor antreprenori de succes, amfiteatrul AP9-> 12:00-13:30;
programul de coaching pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale, în vederea elaborării planurilor de afaceri pentru obținerea de finanțare nerambursabilă, cu aplicabilitate pentru programul START-UP NATION, amfiteatrul AP9-> începând cu orele 14:00.
Ne face o deosebită plăcere să vă invităm luni, 22 octombrie 2018, ora 11:30, în sala IP8, să participați la conferința de presă și la lansarea oficială a proiectului. Folosim această ocazie pentru a vă transmite încă odată cele mai bune gânduri ale noastre!

Având în vedere bunele relaţii de colaborare, vă rugăm să ne acordați sprijinul dumneavoastră pentru mediatizarea proiectului.

Related posts

Leave a Comment

fifteen + 13 =