Procurorii Lucian Onea şi Mircea Negulescu, propuşi pentru arestare

Procurorii Parchetului General cer arestarea procurorilor Lucian Onea şi Mircea Negulescu, conform stiripesurse.ro

Procurorii secţiei pentru investigarea magistraţilor din Parchetul General au trimiscătre CSM cererea de încuviinţare a arestării procurorilor Mircea Negulescu şi Lucian Onea de la DNA Ploieşti, potrivit RomâniaTV.

Secţia pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) din cadrul Parchetului general (PG) i-a pus sub acuzare pe procurorii de la DNA Ploieşti, Lucian Onea, Mircea Negulescu zis Portocală, Alfred Savu, Giluela Diaconu, Cerasela Rădulescu şi poliţista Gabriela Florea pentru constituirea unui grup infracţional organizat.

Procurorul de la secția specială care îi anchetează pe procurorii DNA Ploieşti este Adina Florea, adjuncta de la SIIJ şi candidat a lui Tudorel Toader pentru şefia DNA.

Procurorii DNA Ploieşti au fost acuzaţi de fostul deputat PSD, Vlăduţ Cosma, că l-ar fi constrâns să falsifice probe împotriva fugarului Sebastian Ghiţă. Procurorii ar fi măsluit documente pentru a-l acuza pe Ghiţă de coruperea alegătorilor din Republica Moldova la alegerile prezidenţiale din 2014 şi ar fi acordat duble sau triple identităţi unor persoane.

Related posts

Leave a Comment

17 − ten =