Procurorarea Cerasela Răileanu, audiata la Parchetul General. Urmarita penal pentru FAPTE GRAVE

Cerasela Raileanu a fost audiata la Parchetul General, alaturi de ceilalti “paraditori” de la DNA Ploiesti! Sectia de anchetare a magistratilor ii aduc acesteia acuzatii grave: constituire de grup infractional organizat, santaj si cercetare abuziva.

Astazi, toti procurorii de elita vor fi audiati la Parchet, in urma acuzatiilor aduse de fratii Cosma, ce privesc instrumentarea dosarelor si practicile abuzive ale anchetatorilor.

Cerasela Raileanu a lucrat, alaturi de Onea, dosarul Anei Maria Patru, existand indicii ca procurorii au atribuit indentitati fictive unor persoane care aveau si o alta calitate in cauza. Sectia penala a Tribunalului Bucuresti i-a obligat pe procurorii Lucian Onea (foto) si Cerasela Raileanu de la unitatea de elita DNA Ploiesti sa desecretizeze lista martorilor cu identitate protejata folositi in dosarul Anei Maria Patru.

Practic, la termenul din data de 17 septembrie 2018 din dosarul nr. 47338/3/2016, instanta va afla daca in cauza procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu au folosit-o pe patroana Siveco, Irina Socol, fosta prietena a Anei Maria Patru, atat pe post de martor denuntator, cat si ca martor cu identitate protejata. Caci, din informatiile pe care le avem, exista suspiciunea ca Onea si Raileanu i-ar fi atribuit denuntatoarei Irina Socol alte doua calitati de martor sub identitate protejata, sub numele de „Vranceanu Marius” si „Denisa Mocanu”, pentru a ingrosa acuzatiile fata de Patru.

sursa: ph-online

Related posts

Leave a Comment

three × 3 =