Primul tuning pentru noul Volkswagen Touareg. Ce s-a intamplat cu motorul V6 diesel

Un nou set de jante si mai multa putere pentru motorul V6 TDI. Sunt elementele care definesc primul pachet de tuning destinat celei de-a treia generatii a modelului Volkswagen Touareg.

Chiar daca nu a trecut nici macar un an de la momentul premierei sale mondiale, noul Volkswagen Touareg se poate lauda deja cu o prima lista de imbunatatiri. Purtand semnatura unei celebre companii germane de tuning, propunerea in cauza se limiteaza, ce este drept, la numai doua-trei modificari.


Mai precis, clientii celei de-a treia generatii a faimosului SUV din Wolfsburg vor putea apela la specialistii ABT Sportsline atat pentru un nou set de jante – cu dimensiuni cuprinse intre 20 si 22 de inch, cat si o crestere pentru motorul diesel de trei litri care, in versiunea standard, dezvolta 286 de cai putere.

Dupa interventia de la nivelul unitatii de control, propulsorul cu sase cilindri in V produce un plus de aproape 50 de CP, valorile maxime pe care proprietarii noului Volkswagen Touareg le vor experienta dupa vizita la sediul celebrei companii germane de tuning urcand pana la 330 de cai putere si 650 Nm.

Pana la acest moment, specialistii ABT Sportsline nu au oferit nici un fel de informatie oficiala cu privire la modul in care au fost afectate performantele celei de-a treia generatii a faimosului SUV din Wolfsburg, drept pentru care reamintim ca versiunea standard face suta in aproape sase secunde.

Exceptand imbunatatirile anterior mentionate, propunerea celebrei companii germane de tuning pentru posesorii noului Volkswagen Touareg mai include si o modificare asistemului de iluminare din portierele fata – care, la momentul de fata, proiecteaza pe asfalt sigla atelierului ce isi are sediul in Kempten.

sursa: 4tuning.ro

Related posts

Leave a Comment

3 × 3 =