Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, despre Grațiela Gavrilescu: Această Dăncilă a Ploieștiului

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a numit-o pe Grațiela Gavrilescu „această Dăncilă a Ploieștiului”, cu trimitere la declarația ministrului Mediului că Guvernul nu a reușit să găsească o formulă matematică pentru a introduce o nouă taxă auto.


„Din prea multă inteligență și competență, după ce a anunțat de vreo 10 ori că pune taxă pe automobilele poluante, șefa ALDE Prahova a recunoscut candid că nu prea înțelege cu ce se mănâncă funcția de ministru al Mediului. Pentru că nu a fost în stare să găsească o formulă matematică să-i pedepsească pe cei care poluează peste măsură și care umplu România de rable, doamna Leocadia a abandonat lupta”, a scris pe Facebook primarul liberal al Municipiului Ploiești.

Acesta remarcă faptul că Grațiela Gavrilescu își recunoaște incapacitatea de a rezolva problema poluării generată de rable „la doar o săptămână după ce stimabila făcea ochii mari și umezi la aflarea veștii că 23 de mii de români mor anual din cauza poluării. Și, pentru că probabil în mintea ei vorbim de un număr neglijabil, a abandonat orice măsură pe care ar fi putut să o promoveze ca ministru al mediului.

Imaginați-vă numai că Leocadia vă va fi propusă drept marea soluție a PSD-ALDE la alegerile din 2020. Să nu ajungi la concluzia că actuala putere își bate joc de Ploiești?”, întreabă retoric Adrian Dobre.

Sursa : ph-online.ro

Related posts

Leave a Comment

4 − two =