Primarul Dobre vrea sa dea un nou “tun” pe bani publici

Primarul PNL Adrian Dobre se pregateste sa dea un nou “tun” pe bani publici, in timp ce ploiestenii sunt tinuti “ocupati” cu scandalul gigacaloriei, scandal pe care insusi Dobre l-a provocat. Acum intelegem si de ce.


Concret, vorbim despre contractul pentru marcajele si indicatoarele rutiere pe care liberalul Adrian Dobre vrea sa-l incredinteze unei firme “de casa” a PNL.

Viceprimarul Cristian Ganea sustine ca a solicitat ca serviciile de vopsire, intretinere, montare si demontare a indicatoarelor, marcajelor rutiere si relantisoarelor sa fie atribuite SGU printr-un contract de cesiune. Aceasta varianta presupune economisirea a multi bani de la bugetul public. Daca Dobre va organiza licitatie pentru atribuirea contractului unei firme private, costurile vor fi mult mai mari.

O alta problema in privinta atribuirii lucrarilor unei firme private o reprezinta precedentul contract cu Vesta si Industrie Mica, pagubos pentru administratia locala. Sursele noastre ne-au explicat ca primarul Dobre nu a prevazut in contract si serviciile de demontare si reparatie stalpi si relantisoare, iar cantitatea de vopsea pentru marcaje a fost insuficienta. Iar efectele s-au vazut: treceri pentru pietoni abia vizibile, marcaje rutiere sterse si lasate in voia sortii, dar si relantisoare ramase pe strazi peste iarna. Este primul an cand firma aleasa de Primarie, de primarul liberal, nu a scos relantisoarele inainte sa vina frigul, asa incat deszapezirea s-a facut peste limitatoarele de viteza din cauciuc, unele fiind afectate de lamele utilajelor.

Daca PNL i-a dat ordin primarului Adrian Dobre sa se “ocupe” de licitatia in cauza, s-ar putea ca cineva sa aiba mari probleme cu procurorii. Iar noi vom fi aici pentru corecta informare a ploiestenilor.

Sursa : stiripesurse.ro

Related posts

Leave a Comment

twenty + 6 =