Primarul Dobre se joacă de-a primăria pe banii ploieştenilor!

Guvernul PSD – ALDE va finanţa construcţia unei grădiniţe noi pe Aleea Laurilor, iar Primăria va avea o contributie de doar 2% din valoarea proiectului.
Acum, pentru că se află în campanie electorală pe bani publici, primarul PNL Adrian Dobre se laudă că va face 4 grădiniţe cu finaţare europeană. Ce nu spune edilul, dar ne-am obişnuit deja cu minciunile sale, este faptul că pentru cele 4 grădiniţe cota de finanţare a primăriei este de 55% (!!!), adica 5 MILIOANE DE EURO, sumă care o depăşeşte cu mult pe cea pe care ar trebui să o primim de la UE.
Credeam că nu mai există angajat în Primaria Ploieşti care să nu ştie că acest concept de Fonduri Europene este tocmai acela că realizăm investiţii cu banii Uniunii şi cu o contribuţie cât mai mica din partea noastră. Se pare că tocmai primarul Dobre este singurul care habar nu are pe ce lume trăieşte şi nu a înţeles nimic din administraţie, cu toate că se joacă la primărie de vreo 3 ani.
Autoritatea de Managemnt a solicitat deja municipalităţii o declaraţie pe proprie răspundere a primarului cum că aceşti bani există în bugetul local.
Suntem curioşi dacă domnul Dobre va semna aşa ceva, mai ales că nu avem buget deocamdată, iar cel preconizat nu este unul “generos”.

Related posts

Leave a Comment

twenty − five =