Primarul Dobre nu-si asuma raspunderea pentru lipsa dezinsectiei!

Scene rupte din filmele cu prosti, astazi, la intalnirea dintre primarul Adrian Dobre si reprezentantii Prefecturii si CJ Prahova pe tema declansarii starii de alerta in Ploiesti!

Total nepregatit pentru sedinta la care au participat inclusiv directorii DSV si DSP Prahova, primarul Ploiestiului a jucat cel mai prost rol care ne-a fost dat sa-l vedem in istoria administratiei locale. Edilul a pozat in victima pe tot parcursul sedintei si a incercat sa paseze vina lipsei serviciilor DDD in curtea Prefecturii.

Tehnic vorbind, declararea starii de alerta se realizeaza in baza unei cereri a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, cerere pe care Prefectura Prahova a sustinut ca o va aproba deindata daca ea va cuprinde planul de masuri si perioada de valabilitate a alertei, conditii obligatorii prin lege pentru ca Prefectura sa poata aproba cererea.

In momentul in care i s-au comunicat aceste aspecte, vizibil nepregatit si total atehnic, primarul Adrian Dobre a recurs la un discurs emotional, pregatit de acasa, in care si-a asumat rolul de victima al Prefecturii, institutie pe care o acuza ca nu ii pasa de ploiesteni. Fara succes au incercat prefectul Madalina Lupea, subprefectul Draganescu si presedintele CJ Prahova sa ii explice ca sunt deschisi declararii starii de alerta daca aceasta se impune si daca sunt indeplinite conditiile legale. In momentul in care i s-a cerut sa renunte la abordarea emotionala si politicianista si sa furnizeze datele solicitate pentru ca cererea sa fie analizata in CJSU, primarul a oferit a zecea oara un raspuns pe langa subiect, pasand vina lipsei DDD pe alte institutii.

Urmarind discursul jalnic al edilului sef si comportamentul de copil rasfatat, obisnuit sa dea vina intotdeauna pe colegul pe banca, am dedus ca acesta ar fi dorit sa obtina acordul Prefecturii pentru a putea incalca legea si atribui un contract cat mai repede unei firme dorite de el.

Mai mult, pozand in victima si neasumandu-si responsabilitatea pentru lipsa implicarii in problemele orasului, Adrian Dobre a demonstrat astazi, mai mult ca oricand, ca nu e capabil sa conduca Primaria Ploiesti si ca prefera sa ii rezolve altii problemele in care s-a bagat singur. Din nefericire pentru el, problemele administrative nu se rezolva ca la coltul strazii, iar abordarea legala nu are nicio legatura cu discutiile lacrimogene, de impresionat prostii.

Suntem muscati de capuse din vina primarului care nici anul trecut, nici astazi, nu a rezolvat problema dezinsectiei, cu toate ca solutii existau. Domnule Dobre, nimeni nu va incalca legea declarand stare de alerta pentru capuse sau tantari (am fi prostii Romaniei!!!) in timp ce dvs. dormiti linistit. Vi s-au cerut lucruri simple astazi, tocmai pentru ca ploiestenii sa nu mai treaca prin ce au trecut in 2017. Le faceti sau va dati demisia!

 

 

 

 

Sursa: Ph-online.ro

Related posts

Leave a Comment

6 + eighteen =