Primarul Dobre a vopsit scarile pentru sosirea lui Iohannis. Bleu, sa se asorteze cu cravata!

O natie de sclavi, asta suntem, care in asteptarea unui inalt demnitar suntem in stare sa facem jonglerii ca la circ, doar ca sa fie multumit “domnu’ presedinte”. Fiindca domnu’ presedinte vine la Ploiesti sa-si lanseze cartea, adica sa mai scoata si el niste bani de buzunar, daca tot e campanie si e vad.

Bai sclavi oridinari care ati spoit scarile Casei Sindicatelor ca pe vremea lui Ceausescu! Ba, nu va mai faceti bine, ma? Pana cand o sa fiti sclavi, bai ordinarilor si o sa-i tratati pe astia care ne conduc ca pe niste faraoni? Cum sa vopsiti, bai ordinarilor, scarile din banii nostri, pentru unu care e platit tot din banii nostri ca sa stea in vile si palate, sa se plimbe prin tari si sa ne minta ca merge la intalniri oficiale? Cat de slugoi puteti fi, ma, sclavilor? Care e diferenta dintre ce ati facut voi si ce fac amaratii aia in Coreea de Nord sau ce faceau ai nostri acum 40 de ani, cand se intindeau covoare pentru Ceausescu?

In halul asta de slugi proaste sunteti in 2019? Faceti, ma, curat prin tot orasul, vopsiti ce e de vopsit prin parcuri, astupati gropile in care isi rupe masina prostu de contribuabil care va plateste voua salariile si prostia, bai slugilor! Bai, primare PNL, cat de sclav sa fii sa dai ordin sa se spoiasca prin oras fiindca vine sef-tu in campanie? Pentru asta esti, ma, platit? Asa faci si acasa, te dai cu parfum peste jeg? Nu mai bine aveam noi un oras civilizat, sa fie sef-tu mandru de primarul lui PNList? Ati vopsit cu bleu, slugoilor, sa se asorteze cu cravata prostului din fruntea tarii!

Nu exista caractere mai spurcate decat ale noastre, care ies la suprafata cand se anunta o vizita “importanta”. Slugi ordinare ce sunteti! 

inchide

Related posts

Leave a Comment

eleven − ten =