Primarul din Blejoi dezinfectează toate străzile din comună – VIDEO

2 aprilie 2020  |  12:11  |  👁 403 Vizualizari


După ce zilele trecute, Adrian Dumitru, primarul comunei Blejoi a anunțat dezinfecția mai multor spații publice din localitate, astăzi edilul a demarat dezinfecția tuturor străzilor.

,,,Dezinfectăm străzile din comuna noastră. Biocidul puternic pe care îl folosim este eficient până la 7 zile și va distruge complet orice fel de virusuri și bacterii. Substanța este nocivă, deci vă rugăm să nu puneți mâna pe nicio suprafață, înainte să se usuce.

Procesul de stropire a străzilor (o lungime totală de aproape 50 de kilometri) se va repeta în zilele de 11, 16 și 23 aprilie. În situația în care Starea de Urgență va fi prelungită, vom continua cu aceste măsuri.

Este important să stăm acasă și să nu ne expunem.

Depinde doar de noi ca această criză să se termine cât mai repede! Depinde doar de noi să rămânem sănătoși!” spune Adrian Dumitru, primarul din Blejoi.

Amintim că la începutul săptămânii, conducerea primăriei Blejoi a dezinfectat mai multe spații publice din localitate.

,,În ultimele zile am dezinfectat mai multe spații publice din comuna noastră – intrări în instituții publice, băncuțe, stațiile transportului local, alei pietonale etc. Imi doresc ca acest proces să fie făcut mai des. În acest sens, am semnat un contract cu o firmă specializată, care să ne ajute cu dezinfectarea străzilor și a trotuarelor.

Substanțele folosite sunt biocide și vor acționa pentru o perioadă mai lungă.

Acestea sunt dăunătoare dacă sunt înghițite sau inhalate, dar odată ce se usucă pe suprafețele pe care sunt pulverizate, nu mai au efect decât asupra virusurilor și bacteriilor.” au declarat autoritățile locație din Blejoi.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.