Prima reacție publică a lui Chris Rock după palma primită de la Will Smith la gala Oscar: Încă analizez ceea ce s-a întâmplat

31 martie 2022  |  10:15  |  👁 182 Vizualizari


Chris Rock, care a fost lovit peste faţă de Will Smith, duminică, la gala Oscar, după o glumă despre Jada Pinkett Smith, a vorbit prima dată despre incident miercuri, la un show de stand-up din Boston, potriivt Variety.

„Uau, OK!”, a exclamat el pe scena de la Wilbur Theater, îmbrăcat într-un costum alb. Publicul, 1.000 de persoane s-au adunat să-l aplaude pe actorul în vârstă de 57 de ani, potrivit News.

Rock s-a bucurat de ovaţiile în picioare timp de aproape două minute, înainte de a spune: „Lasăţi-mă să fac spectacolul!”.

După câteva momente de aplauze, Rock s-a adresat elefantului din cameră.

 

„Cum a fost weekend-ul vostru?”, a început el făcând cu ochiul şi stârnind un val de râsete. „Nu am idee despre ce s-a întâmplat, aşa că dacă ai venit să auzi asta, am o un întreg show pe care l-am scris înainte de acest weekend. Încă analizez ce s-a întâmplat. Aşa că, la un moment dat voi vorbi despre asta. Şi va fi serios şi amuzant”.

I-a cerut să iasă afară spectatorului care l-a înjurat pe Will Smith

Un spectator a strigat „Fuck Will Smith!” dar Rock a ignorat comentariul şi şi-a început setul de o oră. „O să spun câteva glume”, a spus el. „E frumos să ieşi”.

 

Înainte de ora 19.30, când începea spectacolul, a existat o mică frenezie mediatică care a devenit din ce în ce mai agitată în afara teatrului. Mai mulţi jurnalişti s-au instalat în faţa teatrului, cu două ore înainte de ora show-ului.

Este o nebunie”, a strigat un spectator în timp ce trecea pe lângă grămezi de camere şi reporteri în aer în jurul orei 18.00.

Înainte de ora spectacolului, lideri religioşi locali s-au adunat în faţa Teatrului Wilbur pentru a face o declaraţie despre „incidentul cu privire la fraţii noştri” şi pentru a „trimite un mesaj că violenţa nu este calea de a rezolva conflictul”.

Biletele pentru spectacolele din cadrul „Ego Death World Tour” de stand-up al umoristului Chris Rock au crescut după incidentul de duminică, potrivit site-ului de bilete TickPick.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.