Preşedintele Klaus Iohannis: În această săptămână nu va mai exista nicio schimbare de miniştri. După 1 Decembrie putem să discutăm

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu va lua o decizie în ceea ce priveşte cea de-a doua remaniere guvernamentală, privind portofoliile de la Transporturi şi Dezvoltare, decât după sărbătorile Centenarului şi data de 1 Decembrie.

“Până atunci nu se va întâmpla nimic. După 1 Decembrie putem să discutăm dacă va fi cazul. Până atunci nu vom schimba miniştri”, a anunţat preşedintele Klaus Iohannis. Întrebat de o posibilă sesizare la Curtea Constituţională pe un conflict declanşat de refuzul de a semna decretele de eliberare din funcţie, şeful statului a precizat: „Nu ştiu ce conflict vor dumnealor să invoce, dar eu i-aş invita, în loc să continue acest carusel, să şi guverneze”. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul şedinţei CEx al PSD de miercuri, că o va propune pe Lia Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării şi pe Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor.

Related posts

Leave a Comment

five × 2 =