Președintele Consiliului Județean Prahova spune ”nu” instituirii carantinei la trei cazuri confirmate de coronavirus la mia de locuitori

22 iulie 2020  |  10:02  |  👁 629 Vizualizari


Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat faptul că nu va fi de acord cu instituirea carantinei în localitățile în care există trei cazuri confirmate de coronavirus la mia de locuitori.
Președintele CJ Prahova a publicat astăzi un anunț care face referire la insituirea carantinei în localitățile în care au fost confirmate trei infectări cu noul coronavirus la mia de locuitori, acesta menționând faptul că nu va fi de acord cu aplicarea acestor măsuri.
”Nu voi fi NICIODATĂ de acord cu instituirea carantinei pentru trei cazuri confirmate cu coronavirus la o mie de locuitori!
În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu voi fi de acord NICIODATĂ cu instituirea carantinei în localitățile în care există trei cazuri confirmate de coronavirus la o mie de locuitori!
Ce ar însemna acest lucru? Că, la rata actuală de îmbolnăvire, luând în calcul datele oficiale furnizate zilnic de guvernanți, se vor putea carantina comunități întregi, după bunul plac al unor incapabili să țină sub control epidemia!
3 la mie! Dacă se va ține cont de această rată de infectare, în curând toată România va intra în carantină!
Ce se află, de fapt, în spatele acestor decizii aberante?
Incapacitatea acelorași guvernanți de a ține în frâu răspândirea comunitară a noului coronavirus! Incapacitatea sau imposibilitatea direcțiilor de sănătate publică de a efectua corect și în timp util anchetele epidemiologice, în ciuda faptului că, recent, reprezentanții Guvernului Orban s-au lăudat că au suplimentat posturile în DSP-uri!
Domnilor liberali, nu vă bați joc de români! Luați decizii normale și corecte, nu hotărâri în spatele cărora să vă ascundeți neputința de a guverna!”, a fost mesajul transmis de Bogdan Toader pe pagina sa de facebook.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.