Președintele CJ Prahova anunță că trei sferturi dintre prahovenii diagnosticați cu coronavirus s-au vindecat!

11 mai 2020  |  12:01  |  👁 710 Vizualizari


În plină pandemie de coronavirus, județul Prahova se află în rândul celor mai sigure județe din România, datorită bunei gestionări a limitării infectărilor cu COVID-19.

Autoritățile județene au luat toate măsurile necesare pentru combaterea răspândirii coronavirus, astfel situația nu a scăpat de sub control pe întreg parcursul Stării de Urgență.

Astfel, Prahova rămâne la un nivel scăzut al celor diagnosticați cu COVID-19, chiar și în urma testărilor sporite.

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, anunță că trei sferturi dintre prahovenii diagnosticați cu coronavirus s-au vindecat!

,,Vă aduc astăzi, din nou, informații la zi despre evoluția cazurilor de coronavirus din județul Prahova. Sunt în mare măsură vești bune, pentru că, dintre cei 76 de pacienți confirmați, 57 s-au vindecat și au fost externați din spital.

Este de remarcat și că, deși capacitatea de testare a crescut destul de mult, ajungând la 2.883 de persoane, Prahova rămâne la un nivel scăzut al celor diagnosticați cu Covid-19.

Cu toate acestea, trebuie să respectăm, în continuare, regulile pe care vom fi obligați să le păstrăm și după data de 15 mai.

Cele mai importante și care ne ajută să ne menținem sănătoși sunt purtarea măștii/altor materiale de protecție pentru gură și nas, spălarea și dezinfectarea mâinilor și distanțarea socială.

Sănătate înainte de toate!” a spus Bogdan Toader.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.