Premierul României declară autostrada Comarnic – Brașov obiectiv de importanță națională

Viorica Dăncilă anunță că Autostrada Comarnic-Brașov va fi declarată în prima ședință CSAT de importanță națională și va fi construită din fonduri guvernamentale.

Practic, premierul PSD-ALDE infirmă declarațiile de până acum care sugerau că autostrada se va construi în parteneriat public-privat.

„Autostrada Comarnic-Brașov este în parteneriat public-privat. Am avut solicitări din partea unei societăți chinezo-turce. Eu am luat hotărârea, împreună cu colegii mei, să scoatem din parteneriat public-privat, iar în prima ședință de CSAT această autostradă să devină de importanță națională sau de infrastructură critică, astfel încât să putem să demarăm cît mai repede lucrările la această autostradă”, a anunțat, duminică, la Ploiești, premierul Viorica Dăncilă.

Premierul a adăugat că procedurile sunt complicate: „La noi s-a format această instituție a contestațiilor și pentru a trece de toate aceste obstacole cred că soluția este ca această autostradă să devină de importanță națională, astfel încât să începem execuția cât mai repede din fonduri guvernamentale”.

Related posts

Leave a Comment

four × four =